HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
BOUWPARTNERS ADVISEUR

Complexe installaties wél overzichtelijk te ontwerpen

De wensen van opdrachtgevers en haar klanten worden steeds meer divers. Installaties worden daardoor alsmaar complexer. Kortom: uw werk wordt steeds uitdagender.
Reden voor die diversiteit ligt met name in de uitdijende elektrische installatie en toenemende mogelijkheden. Uw opdrachtgever wil een woning met een ruime keuze aan comfort- en veiligheidsfuncties, om tegemoet te komen aan de steeds grotere diversiteit in bewonerswensen. Bovendien moet de indelingsvrijheid van de woning en de installatie zowel bij eerste oplevering als ook in de toekomst eenvoudig gewaarborgd zijn.

Huidige situatie en obstakels

Het gevolg van deze eisen is een veel complexer installatieontwerp. Uw ontwerp moet het mogelijk maken om alle tijdsvoordelen van bouwmethodes als prefab en tunnelbouw overeind te houden en toch veel keuzevrijheid op het gebied van installaties te kunnen bieden. Daarnaast neemt bij iedere wijziging op een traditioneel ontwerp de kans op faalkosten toe. Zo wordt de simpele vraag van de consument naar een paar extra stopcontacten al gauw een complex probleem voor uw ontwerp. U moet opnieuw tekenen, specifieke bouwinstructies geven, en de werkzaamheden controleren.
Hager zorgt voor optimalisatie van uw ontwerp. Met als bijkomende voordelen: meer rust in het ruwbouwproces en een betere voorspelbaarheid van de bouwplanning. Dit, zowel voor wat betreft kosten alsook het tijdsbestek. Daarnaast kunnen bewoners voortaan nog laat in het bouwproces allerlei wijzigingen aan de elektra-installatie doorvoeren zónder het ontwerp- en bouwproces te frustreren.

Hoe doet Hager dat?

Hager realiseert zich, dat vooral de elektrische installatie de laatste jaren sterk in belangrijkheid is toegenomen door netwerken voor o.a. telefonie, internet, satelliet en digitale tv. Hierdoor moeten steeds meer voorzieningen standaard worden meegenomen in de bouw. Door keuzevrijheid in de opbouw van de installatie te bieden, en mogelijkheden om de installatie aan te brengen als de ruwbouw grotendeels klaar is, hebben u, de ontwikkelaar, de aannemer en de uiteindelijke bewoner daar voordeel van.

Voordelen van Hager Home Solutions op een rijtje

  • U heeft met Hager Home Solutions meer creatieve mogelijkheden om de installatie te ontwerpen. Wij zorgen voor minder beperkingen in uw ontwerpproces.
  • Met Hager Home Solutions is meer maatwerk mogelijk.
  • Door gebruik te maken van de expertise van Hager weet u dat het elektrisch wel goed zit.
  • U ontwerpt installaties met meerwaarde o.a. door het bieden van flexibiliteit en een zeer uitgebreid scala aan comfort-, veiligheid- en communicatieopties.

“Klinkt goed, maar ik wil niet het zoveelste pilotproject zijn”

Hager begrijpt dat structureel op een andere manier installaties ontwerpen, zeker als u een van de eersten bent, de nodige aanpassingen in het denken van de bouwpartijen betekent. Proactief meedenken met uw opdrachtgever biedt echter nieuwe kansen.
Doordat Hager in 2002 gestart is met alternatieven op de traditionele installatiemethodes zijn er vandaag de dag al diverse projecten met slimme infrastructuren gebouwd en opgeleverd. Op de pagina referentieprojecten van onze Hager-site ziet u vele projecten waarin Hager Home Solutions zijn toegepast.
  Woordenlijst  
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy