HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
BOUWPARTNERS ARCHITECT

Waarborg uw artistieke ontwerpvrijheid

Als u vandaag de dag huizen ontwerpt, zullen uw opdrachtgevers steeds meer geconfronteerd worden met mondige consumenten en veel persoonlijke wensen. Uw opdrachtgever wil een woning die aanpasbaar is aan de marktbehoefte. Individueel meer- of minderwerk is steeds meer aan de orde.

Huidige situatie en obstakels

Getrabo - Directeur/architect
dhr. Stam
"Mijn klanten kunnen dankzij oplossingen van Hager veel langer wachten voordat ze de definitieve elektra-installatie bepalen"
Deze toenemende wensen en eisen van opdrachtgevers en hun klanten, plus de toenemende hoeveelheid netwerken in huizen en gebouwen beperken u steeds vaker in uw ontwerpvrijheid.
Iedere aanpassing zorgt voor een intensievere werkvoorbereiding en toenemende kans op faalkosten voor uw opdrachtgever. Ook u moet opnieuw ontwikkelen en tekenen, specifieke bouwinstructies geven, en de werkzaamheden controleren. Zo wordt de simpele vraag van de consument naar een paar extra stopcontacten al gauw een ergernis.
Anderzijds zorgt uniformiteit in het bouwen dat uw artistieke vrijheid wordt ingeperkt. Uw werk is dan minder uitdagend. Ook loopt u in uw materiaalgebruik tegen beperkingen aan. U dient rekening te houden met de plaats van aansluitingen en schakelaars, die het gebruik van glazen wanden bijvoorbeeld tegenwerken.
Hager zorgt voor optimalisatie in het bouwproces met als bijkomend voordeel voor u: meer ontwerpvrijheid. U kunt meer spelen met indelingen en werken met onze mooie designoplossingen, zoals schakelaars, roomcontroller en SL-plint. Consumenten kunnen voortaan ook nog laat in het bouwproces allerlei wijzigingen doorvoeren zónder het ontwerpproces te frustreren.

Hoe doet Hager dat?

Hager realiseert zich, dat vooral de elektrische installatie de laatste jaren sterk in belangrijkheid is toegenomen door netwerken voor o.a. telefonie, internet, satelliet en digitale tv. Hierdoor moeten steeds meer voorzieningen standaard worden meegenomen in de bouw. Door keuzevrijheid in de opbouw van de installatie te bieden, en mogelijkheden om de installatie aan te brengen als de ruwbouw grotendeels klaar is, heeft u daar in het ontwerpproces voordeel van.

Voordelen van Hager Home Solutions op een rijtje

  • Met onze oplossingen is meer keuzevrijheid voor de installatie mogelijk, waardoor u ook minder afhankelijk bent in uw ontwerpproces. Hager Home Solutions geeft u uw artistieke vrijheden weer terug.
  • Door gepast gebruik van flexibele installaties en draadloos schakelmateriaal bent u ook vrijer in uw materiaalkeuze.
  • Door gebruik van bijvoorbeeld slimme holle plinten of holle wanden wordt bekabeling van installaties die minder geschikt zijn voor draadloze toepassing een stuk eenvoudiger.
  • U ontwerpt huizen met meerwaarde o.a. door het bieden van flexibiliteit en een zeer uitgebreid scala aan comfort-, veiligheid- en communicatieopties.

“Klinkt goed, maar ik wil niet in het zoveelste pilotproject meedraaien”

Hager begrijpt dat structureel op een andere manier bouwen, zeker als u een van de eersten bent, de nodig aanpassingen in het denken van de bouwpartijen betekent. Doordat Hager in 2002 gestart is met alternatieven op de traditionele installatiemethodes zijn er vandaag de dag al diverse projecten met slimme infrastructuren gebouwd en opgeleverd. Op de pagina referentieprojecten van onze Hager-site ziet u vele projecten waarin Hager Home Solution zijn toegepast.
  Woordenlijst  
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy