HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
BOUWPARTNERS BOUWBEDRIJF

Aannemer blijft baas over het bouwproces

Als u vandaag de dag huizen bouwt voor de verkoopmarkt, zult u steeds meer geconfronteerd worden met persoonlijke wensen van de consument. Deze wil een woning volgens zijn eigen indeling en comfortwensen. Hierdoor komen de schaalvoordelen van het seriematig bouwen sterk onder druk te staan en loopt u het gevaar dat de bouwsnelheid bepaald wordt door de traagste schakel in de keten.

Huidige situatie en obstakels

Het gevolg van deze marktveranderingen is dat bouwmethodes als prefab en tunnelbouw veel minder tijdsvoordeel geven dan voorheen.
Daarnaast neemt bij iedere aanpassing de kans op faalkosten toe. Zo wordt de simpele vraag van de consument naar een paar extra stopcontacten al gauw een ergernis. U moet opnieuw tekenen, specifieke bouwinstructies geven, de werkzaamheden controleren, en tot overmaat van ramp is er bij de consument weinig begrip als u die extra kosten bij hem in rekening brengt.

Hager zorgt voor optimalisatie in het bouwproces met als bijkomende voordelen: rust in uw ruwbouwproces en een betere voorspelbaarheid van de bouwplanning, zowel wat betreft kosten als tijd. Daarnaast kunnen consumenten met een Hager Home Solution nog laat in het bouwproces allerlei wijzigingen doorvoeren zónder het bouwproces te frustreren.
Meerwoonruimte - Bedrijfsleider dhr. Hagens
"Ons USP: binnen 5 dagen een uitbouw in je eigen stijl wordt makkelijker gerealiseerd met oplossingen van Hager."

Hoe doet Hager dat?

Hager realiseert zich, dat vooral het aantal elektrische leidingen dat in de draagconstructie moet worden opgenomen, sterk is toegenomen. Door standaardisatie en gedeeltelijke prefabricage van deze universele infrastructuur wordt de tijd die een installateur nodig heeft om zijn infrastructuur in de ruwbouw aan te brengen met vele uren bekort. Daarnaast worden de indelings- en comfortwensen van de uiteindelijke bewoner doorgeschoven naar de afbouwfase.

Voordelen van Hager Home Solutions op een rijtje

  • U bouwt huizen met meerwaarde, o.a. door het bieden van flexibiliteit en een zeer uitgebreid scala aan comfort-, veiligheid- en communicatieopties.
  • U kunt uw huizen makkelijker verkopen, ook als de opleverdatum al dichtbij is. Zelfs na oplevering kan elke huisinstallatie namelijk nog volledig naar wens van de bewoner worden ingericht.
  • De bouwtijd wordt voorspelbaarder, door ontvlechting van het ruw- en afbouwproces. De aanleg van een flexibele installatie is eenvoudiger te plannen dan een conventionele installatie en minder afhankelijk van werkzaamheden door andere partijen
  • Dit heeft tevens een positieve invloed op de kostenbeheersing van het ruwbouwproces en daarmee op het financiële risico van uw bouwproject.

“Klinkt goed, maar ik wil niet het zoveelste pilotproject zijn”

Hager begrijpt dat structureel op een andere manier bouwen, zeker als u een van de eersten bent, de nodige aanpassingen in het denken van de bouwpartijen betekent. Doordat Hager in 2002 gestart is met alternatieven op de traditionele installatiemethodes zijn er vandaag de dag al diverse projecten met slimme infrastructuren gebouwd en opgeleverd. Op de pagina referentieprojecten van onze Hager-site ziet u vele projecten waarin Hager Home Solutions zijn toegepast.
  Woordenlijst  
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy