HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
BOUWPARTNERS PROJECTONTWIKKELAAR

Verscheidenheid in woningen en toch een eenvoudig, efficiŽnt bouwproces?

Als u vandaag de dag huizen ontwikkelt voor de verkoopmarkt, zult u steeds meer geconfronteerd worden met persoonlijke wensen van de consument. Deze wil een woning met comfort naar wens en indelingsvrijheid, nu ťn in de toekomst.

Huidige situatie en obstakels

Het gevolg is een veel intensievere werkvoorbereiding en minder tijdsvoordelen van bouwmethodes als prefab en tunnelbouw. Daarnaast neemt bij iedere aanpassing de kans op faalkosten toe. Zo wordt de simpele vraag van de consument naar een paar extra stopcontacten al gauw een ergernis. U moet opnieuw ontwikkelen en tekenen, specifieke bouwinstructies geven, de werkzaamheden controleren, en tot overmaat van ramp is er bij de consument weinig begrip als u die extra kosten bij hem in rekening brengt.

Hager zorgt voor optimalisatie in het bouwproces met als bijkomende voordelen: rust in uw ruwbouwproces en een betere voorspelbaarheid van dit proces, zowel wat betreft kosten als tijdsbestek. Daarnaast kunnen consumenten voortaan nog laat in het bouwproces allerlei wijzigingen doorvoeren zůnder het bouwproces te frustreren.

Projectontwikkelaar Via Libertas - Directeur dhr. Van der Meer:
"Onze projecten krijgen aanzienlijke meerwaarde met de infrastructuuroplossingen van Hager"

Hoe doet Hager dat?

Hager realiseert zich, dat vooral de elektrische installatie de laatste jaren sterk in belangrijkheid is toegenomen door netwerken voor o.a. telefonie, internet, satelliet en digitale tv. Hierdoor moeten steeds meer voorzieningen standaard worden meegenomen in de bouw. Door veel van die voorzieningen slim te combineren in ťťn multifunctioneel leidingstelsel, dat ook nog eens aangebracht kan worden als de ruwbouw grotendeels klaar is, hebben u, de aannemer en de uiteindelijke bewoner daar voordeel van.

Voordelen van Hager Home Solutions op een rijtje

  • U ontwikkelt en bouwt huizen met meerwaarde o.a. door het bieden van flexibiliteit en een zeer uitgebreid scala aan comfort-, veiligheid- en communicatieopties.
  • U kunt uw huizen makkelijker verkopen, ook als de opleverdatum al dichtbij is. Zelfs na oplevering kan elke huisinstallatie namelijk nog volledig naar wens van de bewoner worden ingericht.
  • De bouwtijd wordt voorspelbaarder, door ontvlechting van het ruw- en afbouwproces. De aanleg van een Hager Home Solution is gemakkelijker te plannen dan een conventionele installatie en minder afhankelijk van werkzaamheden door andere partijen.
  • Dit heeft tevens een positieve invloed op de kostenbeheersing van het ruwbouwproces en daarmee op het financiŽle risico van uw bouwproject.

"Klinkt goed, maar ik wil niet het zoveelste pilotproject zijn"

Hager begrijpt dat structureel op een andere manier bouwen, zeker als u een van de eersten bent, de nodige aanpassingen in het denken van de bouwpartijen betekent. Doordat Hager in 2002 gestart is met alternatieven op de traditionele installatiemethodes zijn er vandaag de dag al diverse projecten met slimme infrastructuren gebouwd en opgeleverd Op de pagina referentieprojecten van onze Hager-site ziet u vele projecten waarin Hager Home Solutions zijn toegepast.
  Woordenlijst  
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy