HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
BOUWPARTNERS WONINGBOUWVERENIGING

Levensloopbestendige, flexibele woningen, maar efficiŽnt en eenvoudig realiseerbaar?

U ontwikkelt, bouwt en beheert huizen waar uw klanten zich prettig en op hun gemak voelen. Kortom: een comfortabel huis met voldoende indelingsvrijheid, nu ťn in de toekomst, in een prettige omgeving met alle essentiŽle voorzieningen op loopafstand bereikbaar.
Woningstichting Dinxperlo - Directeur dhr. Ten Brink
"In goede en slechte tijden staat Hager ons en onze partners professioneel ten dienste"

Huidige situatie en obstakels

Maar wat nu een starterswoning moet zijn, is over enkele jaren een seniorenwoning of een zorgwoning, waarin men langer zelfstandig kan wonen. Het eenvoudig geschikt kunnen maken van woningen op veranderende doelgroepen, op wijzigingen in de leefsituatie van bewoners, is voor u als woningbouwvereniging een belangrijk uitgangspunt. Aanpassingen aan woningen zijn in de praktijk echter vaak een lastige zaak. Of het nu meer comfort voor de bewoner, meer veiligheid of zorg betreft.

Hager zorgt voor optimalisatie in het bouwproces met als bijkomend voordeel: maximale flexibiliteit in het elektrotechnisch aanpassen van een woning, zůnder daar bij de bouw al rekening mee te hoeven houden. …n een tevreden klant die zelfs als het pand al jaren in gebruik is nog allerlei wijzigingen kan (laten) doorvoeren.

Hoe dat Hager dat?

Hager realiseert zich dat met name de elektrische installatie in woningen de laatste jaren sterk in belangrijkheid is toegenomen door netwerken voor o.a. telefonie, internet, satelliet en digitale tv, maar ook video-intercom en thuiszorgsystemen. Hierdoor moeten steeds meer voorzieningen standaard worden meegenomen in de bouw. Door veel van die voorzieningen slim te combineren in ťťn multifunctioneel leidingstelsel, dat ook nog eens aangebracht kan worden als de ruwbouw grotendeels klaar is, hebben u, de beheerder en de uiteindelijke bewoner daar voordeel van. Flexibele huisautomatisering optimaliseert het gebruik van het huis. Met flexibele Hager Home Solutions kunnen handelingen geautomatiseerd worden, waardoor meer comfort, veiligheid en zorg wordt gecreŽerd.

Te denken valt bijvoorbeeld aan:
  • op afstand bedienbare gordijnen of zonwering
  • een automatische looprouteverlichting op het moment dat men ’s nachts uit bed stapt
  • koppelingen tussen een alarmknop en ontgrendeling van de deur voor hulpverleners, inschakelen van een spreek-luisterverbinding met de alarmcentrale en automatische deurontgrendeling voor hulpverleners.

Voordelen van Hager Home Solutions op een rijtje:

  • Uw vastgoed is in ťťn klap levensloopgeschikt en bestemmingsonafhankelijk, o.a. door flexibiliteit te kunnen bieden.
  • Doordat er in principe geen schakelaars en stopcontacten in de wanden hoeven te komen, is een perfecte geluidsisolatie met de buren te realiseren.
  • U kunt uw huizen sneller verhuren/makkelijker verkopen, ook als de opleverdatum al dichtbij is. Zelfs in renovatiesituaties kan elke huisinstallatie namelijk nog volledig naar wens van de bewoner ingericht worden, met een bijzonder korte omsteltijd.
  • De bouwtijd wordt voorspelbaarder, door ontvlechting van het ruw- en afbouwproces. De aanleg van een Hager Home Solution is gemakkelijker te plannen dan een conventionele installatie en minder afhankelijk van werkzaamheden door andere partijen.
  • Een Hager Home Solution heeft een positieve invloed op de kostenbeheersing van het ruwbouwproces en daarmee op het financiŽle risico van uw bouwproject.
  • De beheerkosten zijn beter in te schatten doordat de installatie bij alle woningen in basis gelijk is.

"Klinkt goed, maar ik wil niet het zoveelste pilotproject zijn"

Hager begrijpt dat structureel op een andere manier bouwen, zeker als u een van de eersten bent, de nodige aanpassingen in het denken van de bouwpartijen betekent. Doordat Hager in 2002 gestart is met alternatieven op de traditionele installatiemethodes zijn er vandaag de dag al diverse projecten met slimme infrastructuren gebouwd en opgeleverd. Op de pagina referentieprojecten van onze Hager-site ziet u vele projecten waarin Hager Home Solutions zijn toegepast.
  Woordenlijst  
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy