HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
HET NIEUWE WONEN

Het nieuwe wonen

Elektriciteit in huis is niet meer weg te denken. Wie kan zich nog voorstellen dat we het ooit zonder stroom hebben moeten stellen? Dagelijks genieten we van het gemak van onze waterkoker, haardroger, stofzuiger, televisie, computer en ga zo maar door.
Met de huidige ontwikkelingen en technologie kan onze woning ons echter nog meer van dienst zijn. Niet alleen op het gebied van comfort, maar ook wat betreft veiligheid, zorg en energiebesparing.
We zijn in het tijdperk van de slimme woning aanbeland. De moderne woning is intelligent en denkt met ons mee. Uiteraard alleen wanneer u dat zelf wilt en in de mate waarin u dat wenselijk vindt. Bovendien helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen.
Alvast goed voorbereid
Nu nog niet zo nodig, maar over een paar jaar misschien wel? Een slimme woning is uitbreidbaar met functies op het moment dat u dat wenst.

U houdt de regie in handen

Wilt u de lamp gewoon handmatig blijven bedienen met een vertrouwde lichtschakelaar? Dat kan. (Overigens kan die schakelaar nu wel geplakt worden waar u maar wilt.) Maar vindt u het fijn om niet in het donker op de tast de lichtschakelaar te hoeven zoeken, dan kunt u kiezen voor verlichting die vanzelf inschakelt op het moment dat u de kamer binnenstapt. Gewoon automatisch.

Niet alleen voor luxe

Misschien vindt u extra comfort niet echt nodig? De intelligente woning waakt ook over uw veiligheid. Onzeker of echt alles is uitgeschakeld als u uw huis verlaat? Lampen, strijkijzer, droger, koffiezet-
apparaat? Nu heeft u met slechts één druk op de knop die zekerheid en laat u met een gerust hart het huis achter. En denk ook eens aan de energiebesparing die dat oplevert!
Dit en meer is mogelijk. Zelfs vanaf uw werk of vakantie kunt u nog inbellen en de rolluiken sluiten. Dit is absoluut geen onbereikbare luxe of ingewikkeld gedoe. Het ligt allemaal binnen uw bereik.

Ook uw woning intelligent!

Lees meer over de mogelijkheden en werking van huisautomatisering.

Met Hager KNX alles mogelijk

Hager KNX huisautomatisering is een betrouwbaar systeem om ook uw woning intelligent te maken.
  Woordenlijst  
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy