HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
HET NIEUWE WONEN HAGER KNX HUISAUTOMATISERING

Hager KNX huisautomatisering...
ook voor u!

Het huisautomatiseringssysteem Hager KNX is voor iedereen toegankelijk.
Hiermee kunt u in uw woning genieten van tal van functies op het gebied van comfort, veiligheid, zorg en energiebesparing. Kortom: Hager KNX maakt alles mogelijk.
Stelt u zich eens voor…
De verwarming en het koffiezetapparaat springen een half uur voordat u opstaat automatisch aan. Vervolgens gaat, tegelijk met de wekker, het licht in de slaapkamer op een zacht niveau aan. Op weg naar de badkamer gaat het licht daar automatisch aan. Als u het huis verlaat, drukt u op een knop, waarmee in één keer alle lampen, de verwarming, de tv en het koffiezetapparaat worden uitgeschakeld: uw hele huis in de afwezigheidsstand.
 

Comfort en energiebesparing

Behalve het extra comfort dat u geniet, levert dit natuurlijk ook een goede energiebesparing op. U vergeet immers geen verlichting meer uit te doen. En de verwarming en het koffiezetapparaat blijven ook niet onverhoopt de hele dag aanstaan.

Veiligheid

Uiteraard zorgt dit tevens voor extra veiligheid, als huishoudapparaten meegenomen worden in de centrale uitschakeling. Verder kan huisautomatisering ook worden ingezet voor het automatisch inschakelen van een inbraakalarm en het automatisch sluiten van een hek of garagedeur. Of verlichting die automatisch in werking treedt op het moment dat het rookmelderalarm afgaat.

Zorg

Ook zorgtoepassingen zijn gemakkelijk te realiseren. Wat dacht u van automatische verlichting op de plint om uw looproute naar het toilet veilig bij te lichten als u 's nachts uit bed stapt? Of misschien wilt u een persoonlijke alarmeringsknop in de badkamer.

Dit zijn maar enkele voorbeelden van de vele mogelijkheden die Hager KNX huisautomatisering u biedt. Op deze website vindt u tal van toepassingen die met Hager KNX uitvoerbaar zijn. Kijkt u rustig per ruimte welke mogelijkheden wij bieden voor bij u thuis.

Kwaliteit en fabrikantonafhankelijke techniek

U kunt erop vertrouwen dat Hager KNX een kwalitatief hoogstaand en betrouwbaar systeem is. Ons domoticasysteem is gebaseerd op KNX, de officiële, wereldwijde norm voor domotica (huisautomatisering) en voldoet tevens aan de Europese norm voor domotica:
EN 50090. De KNX-standaard vloeit voort uit een overeenkomst tussen een groot aantal fabrikanten die gezamenlijk een open automatiseringsstructuur hebben ontwikkeld, waarmee alle systemen in uw woning geregeld, geschakeld en gecontroleerd kunnen worden. Dat geeft u als klant de zekerheid dat producten van ons en die van de andere fabrikanten feilloos met elkaar kunnen communiceren. Zo krijgt u de beschikking over een toekomstvaste en fabrikantonafhankelijke techniek.

Hager KNX direct op uw wensenoverzicht plaatsen?
  Woordenlijst  
HAGER KNX HUISAUTOMATISERING
Meer informatie over intelligente comfort- en veiligheidsfuncties treft u ook aan bij een bezoek aan onze virtuele woning.
Stapt u binnen
BROCHURE HAGER KNX

Bekijk ook eens deze brochure:
Hager KNX en Berker by Hager design -
Intuïtieve gebouw- en woningautomatisering (PDF, 2,4 mB)
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy