HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
WAT WIL IK IN HUIS? BADKAMER

Hier kunt u veilig baden in luxe

Voor veel mensen is een perfecte badkamer de ultieme vorm van luxe. Hier begint een nieuwe, frisse dag. Hier kunt u zich ook enige tijd heerlijk ontspannen en terugtrekken uit de alledaagse hectiek.

De basis voor uw dagelijkse verzorging

De badkamer is de plek waar uw ochtendroutine meestal begint en uw avondroutine voor het naar bed gaan eveneens. Ook in de badkamer zijn een paar basisvoorzieningen dan ook onontbeerlijk.

Het juiste licht in de badkamer

Te felle verlichting vlak na het opstaan is erg vervelend. Even vervelend is het wanneer u zich snijdt bij het scheren omdat het in de badkamer te donker is. Zou het niet mooi zijn om ook in de badkamer altijd de juiste verlichting bij de hand te hebben? En dat met één simpele druk op de knop?

Eindelijk ontspannen

Mmmmm... een goed glas wijn, een paar kaarsen en uw favoriete muziek op de achtergrond. Is er een betere manier om te ontspannen dan in een heerlijk warm bad?

Een gezond klimaat

De badkamer is bij uitstek de ruimte waar een goede ventilatie noodzakelijk is, gezien de vochtige aard van deze ruimte. Ventilatie voert de vochtige lucht af.

Opdat u niet met uw elektrische installatie in bad gaat

Overal waar stroom en water samenkomen, ligt gevaar op de loer. Wij zorgen ervoor dat u niets te vrezen heeft, of het nu gaat om een defect elektrisch apparaat of om een moment waarin u even niet oplet.
  Woordenlijst  
BASISVOORZIENINGEN
VERLICHTING
WELZIJN
VENTILATIE
VEILIGHEID
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy