HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
WAT WIL IK IN HUIS? TUIN EN RONDOM HUIS

Zodat uw huis altijd een goede indruk maakt

Wie in huis al gewend is geraakt aan onze innovatieve producten, neemt ook in de tuin en rondom het huis met minder geen genoegen. Ook daar kunnen wij u nogal wat taken uit handen nemen en u laten genieten van luxe.

Wie komt er graag in het donker thuis?

Een goed verlichte oprit in het donker is een spectaculair zicht en wel zo comfortabel. En om ervoor te zorgen dat uw huis ook in het donker gezien mag worden, hebben wij een paar heldere ideeŽn voor u.

Nooit meer kijken naar de weersvoorspellingen

Wanneer het erop lijkt dat het buiten elk moment kan gaan regenen, moet u bij vertrek besluiten of u de ramen dichtdoet of open laat. En wat doet u met de zonwering en de rolluiken? Wij hebben het ideale alternatief voor een butler.

Zelfverdediging voor uw huis

Er zijn helaas mensen die in andermans huizen inbreken op zoek naar de familiejuwelen en andere waardevolle voorwerpen. Met de juiste middelen kunt u inbrekers voortaan de stuipen op het lijf jagen!

Altijd veilig werken in de tuin

Vooral buiten worden leidingen en elektrische apparaten aan nogal wat gevaren blootgesteld. Een verweerde leiding of een door uw huisdier doorgebeten leiding kunt u zomaar over het hoofd zien. Het is goed om te weten dat u ook in deze gevallen uitstekende bescherming geniet.
  Woordenlijst  
VERLICHTING
COMFORT BIJ ELK WEERTYPE
INBRAAKBEVEILIGING
VEILIGHEID
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy