HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
WAT WIL IK IN HUIS? ENTREE EN HAL

Kunt u niet aan alles denken? Uw huis wel

Bij de meeste woningen dienen de hal en entree slechts als doorloop. Bij Hager vinden we dat deze ruimte van een huis beter verdient, reden waarom wij extra voorzieningen leveren voor comfort en veiligheid.

Waarom zou uw hal niet flexibel zijn?

Het begint al bij de basisvoorzieningen. Een stopcontact in de hal, altijd handig natuurlijk. Maar ook een schakelaar voor de verlichting moet u natuurlijk niet over het hoofd zien. Dan plakt u die toch gewoon op ooghoogte!

Een intelligent huis denkt mee

In de ene hand heeft u een volle boodschappentas, in de andere een stapel post en de voordeursleutel. Bent u er vervolgens eindelijk in geslaagd de voordeur te openen, dan komt u binnen in een donker huis. U gaat op de tast naar de keuken in de hoop niet over rondslingerend speelgoed te struikelen. Klinkt bekend? Met Hager KNX huisautomatisering zijn dit soort ongemakken voorgoed verleden tijd.

Perfecte oplossingen voor nachtbrakers

Wie ’s nachts in alle stilte nog even een bezoek brengt aan de keuken, om de koelkast te plunderen, moet meestal in het donker de weg zien te vinden en in de keuken zoeken naar de lichtschakelaar. Misschien struikelt u daarbij over een sporttas of andere obstakels. Om ergernis en ongelukjes te voorkomen, ontwikkelden wij een aantal praktische producten die licht scheppen in de duisternis.

Uw huis kan op zichzelf passen

Een vergeten strijkijzer, ongenodigde gasten of een smeulende sigaret in de prullenbak. Wie past er eigenlijk op uw huis als u er niet bent? Als u geluk heeft, uw oplettende buren. Maar wellicht moet u niet op uw geluk vertrouwen, maar op Hager.
  Woordenlijst  
BASISVOORZIENINGEN
COMFORT
VERLICHTING
VEILIGHEID
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy