HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
WAT WIL IK IN HUIS? KEUKEN

Het beste recept voor een functionele keuken

Om uw hobby als kok goed te kunnen uitoefenen in de keuken, moet deze keuken goed uitgerust zijn. In de keuken gaat het vooral ook om functionaliteit. Maar uiteraard kunt u ook trots zijn op uw designkeuken. Ook daarbij sluiten wij aan.

De basis voor een lekkere maaltijd

Een goede maaltijd begint met goede ingrediŽnten. Maar de apparatuur is uiteraard ook belangrijk. En pas als uw keukenapparatuur energie heeft, kunt u aan de slag!

Zou een geÔntegreerde keukenhulp niet handig zijn?

Om ervoor te zorgen dat u zich volledig kunt toeleggen op het koken, bieden wij verschillende innovatieve oplossingen die het u in de keuken net even iets makkelijker maken. Op die manier hoeft u zich niet druk te maken over eventuele tekortkomingen van uw keuken.

Het oog wil ook wat

Om u te helpen uw keuken volledig naar uw wensen in te delen, hebben wij iets verder gekeken en een aantal op design gerichte oplossingen ontwikkeld. Daarmee wordt uw keuken het heerlijke middelpunt van het huis.

Geen dieet voor uw veiligheid

Oven, vaatwasser, magnetron en koffiezetapparaat: in de keuken komen nogal wat elektrische apparaten samen. Daarom moet u vooral hier uw vingers niet branden aan de veiligheidskwestie.
  Woordenlijst  
BASISVOORZIENINGEN
COMFORT
DESIGN
VEILIGHEID
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy