HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
WAT WIL IK IN HUIS? KINDERKAMER

Ook kleine mensen hebben grote wensen

In huis zijn nauwelijks kamers te bedenken die zo flexibel moeten zijn als de kinderkamer. Hier maakt de wieg plaats voor een hoogslaper. De commode wordt een bureau, een nachtlampje maakt plaats voor stereo of pc. En uw kroost mag dan misschien bang zijn voor spoken, belangrijker is om kinderen te beschermen tegen elektriciteit. Als het op flexibiliteit en veiligheid aankomt, sluiten wij geen enkel compromis. U wel?

Kinderen groeien snel - hun kamer groeit bij voorkeur mee

Wanneer u een kinderkamer inricht, is het fijn dat uw kind er als peuter, maar ook als tiener mee uit de voeten kan. Op het moment dat het kinderspeelgoed plaatsmaakt voor televisie, stereo en internet, liggen de aansluitingen slechts zelden op de gewenste plek. Het gevolg: een enorme kluwen kabels door de kamer. Hager denkt echter verder.

Wie is er bang voor spoken? Niemand!

Zodra u ‘s avonds het licht uitdoet, zien uw kinderen in alle hoeken en kieren angstaanjagende, donkere gestalten. Een normale reactie in dat geval is dat uw kind om papa of mama roept. Met Hager kunnen kinderen hun spookbeelden zelf overwinnen en naar het rijk der fabelen verwijzen.

Een eigen kamer, een eigen inrichting

Net zoals u uw woonkamer en slaapkamer naar eigen wens en smaak inricht, willen uw kinderen dat natuurlijk ook met hun eigen kamer. Het is hun plekje waar ze zichzelf kunnen terugtrekken en dat mag best mooi zijn. Naast een leuk bed, een gave stoel of lekker zitkussen kunnen ook onderdelen van de installatie er leuk uitzien.

Het gevaar tijdig bezworen

Voor een kind begint het ontdekken van de wereld meestal in de kinderkamer. Omdat u als reisleider niet altijd ter plaatse kunt zijn, doet u er verstandig aan om zeker in deze kamer het zekere voor het onzekere te nemen. Overal waar elektriciteit aanwezig is, ligt het gevaar immers op de loer. Hager biedt enkele veilige oplossingen om uw spruiten hiervoor te behoeden. Ook voor uw eigen gemoedsrust.
  Woordenlijst  
BASISVOORZIENINGEN EN MEEGROEIENDE INRICHTING
VERLICHTING EN VEILIG GEVOEL
DESIGN
VEILIGHEID
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy