HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
WAT WIL IK IN HUIS? SLAAPKAMER

Om niet alleen ‘s nachts van te dromen

In huis zijn nauwelijks vertrekken te bedenken waar u langer en vaker vertoeft dan in de slaapkamer. Daarom hebben wij enkele innovatieve oplossingen bedacht, zodat u bij het slapengaan net zo van uw slaapkamer kunt genieten als bij het opstaan.

Ook in de slaapkamer bent u van alle gemakken voorzien

Misschien vindt u het heerlijk om vanuit bed lekker nog wat tv te kijken voor het slapengaan. Of juist op een druilerige zondagochtend een film kijken, misschien wel met het hele gezin. Omdat de slaapkamer een prettige sfeer moet uitstralen, is het wel zo fijn als de benodigde aansluitingen op de juiste plek zitten, zodat er geen wirwar van draden door de kamer ligt.

Ontspan en laat alles maar van u afglijden

Met de enorme drukte en stress van het dagelijkse leven, kunnen veel mensen nauwelijks wachten tot het moment waarop ze zich kunnen terugtrekken in hun slaapkamer. Eindelijk rust en tijd voor uzelf. Hager zorgt ervoor dat u van deze kostbare momenten ook werkelijk kunt genieten.

Dromen in mooie kleuren

Een droom van een bed, een mooie kleur op de muur, een leuke designstoel in de hoek; u richt uw slaapkamer naar eigen smaak in. Wij kunnen daar wellicht nog wat aan toevoegen.

Zodat u met een gerust hart kunt slapen

Wat is de overeenkomst tussen een defecte leiding, een inbreker en een brandende kaars in de woonkamer? Het zijn gevaren die altijd op de loer liggen. Dus ook als u slaapt. Om u toch een rustige nachtrust te bezorgen, zorgen wij ervoor dat uw huis over u waakt.
  Woordenlijst  
BASISVOORZIENINGEN
COMFORT EN VERLICHTING
DESIGN
VEILIGHEID
HAGER KNX HUISAUTOMATISERING
Brengt u eens een bezoek aan onze "virtuele woning". Hier kunt u op inzichtelijke wijze alle mogelijkheden van intelligente comfort- en veiligheidsfuncties in een woonomgeving ervaren..
naar de virtuele woning
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy