HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
WAT WIL IK IN HUIS? WERKKAMER

Ook in huis wordt gewerkt

Voor veel mensen is de werkkamer de verborgen centrale van het huis. Hier komt alles samen: computer, internet, printer, de boekhouding en vaak nog veel meer. Logisch dat u aan dit vertrek nogal wat eisen stelt. Uw werkkamer of thuiskantoor dient in de eerste plaats functioneel te zijn, maar u wilt zich hier ook op uw gemak voelen. Wij willen u graag laten zien dat het één niet ten koste hoeft te gaan van het ander.

Als alles op de achtergrond maar draait

Met alle apparatuur die u in uw werkkamer heeft, zijn bij deze ruimte bij uitstek voldoende stopcontacten geen overbodige luxe. Ook andere aansluitingen voor telefoon, fax, internet zijn hier nodig. Dat moet gewoon in orde zijn, zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Aandacht voor detail in uw werkkamer

Waardoor onderscheidt een goede werkkamer zich? Een goede inrichting met alles wat u nodig heeft, een aangename sfeer en alle noodzakelijke verbindingen met de buitenwereld.

Design of net niet?

Wat is uw fraai ingerichte werkkamer nog waard wanneer u uw designmeubels en smaakvolle schilderijen combineert met een wirwar aan draden en stekkers? Omdat we tegenwoordig met alleen een pen en papier niet ver komen, zijn we afhankelijk van techniek. Ook hiervoor hebben wij innovatieve oplossingen om dit goed tot zijn recht te laten komen.

Meer veiligheid op uw werkplek

Heeft u zich ooit wel eens afgevraagd hoe veilig de diverse elektrische apparaten in uw werkkamer zijn? Wat zou er gebeuren wanneer onverhoopt alle computergegevens verloren gaan?
  Woordenlijst  
BASISVOORZIENINGEN
COMFORT EN VERLICHTING
DESIGN
VEILIGHEID
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy