HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
WAT WIL IK IN HUIS? WOONKAMER

Als u zich maar behaaglijk voelt in uw woonkamer

In de meeste huizen is de woonkamer het echte middelpunt. Hier puft u uit na een dag hard werken en brengt u veel tijd door met het gezin. Dit is de kamer waar u helemaal tot rust komt.

U bent toch ook niet statisch, waarom zou uw woonkamer dat wel zijn?

Voorzien van alle basisvoorzieningen in de woonkamer. Geen probleem. En dat kan zelfs flexibel. Want wie wil er niet zijn woonkamer af en toe eens wijzigen? De tv naar de andere kant van de kamer, de bank een stuk verschuiven, een nieuwe kast erbij. Het lastige is dat stopcontacten, de tv-aansluiting en schakelaars vaak niet meewerken, omdat die dan nét weer op de verkeerde plek zitten. Dat kan ook anders!

Meer dan één kamer

De woonkamer wordt vaak voor meerdere doeleinden gebruikt. Knutselen, in slaap vallen op de bank, met een bord op schoot voor de televisie. Of u bouwt met zoonlief de racebaan op. Hager heeft de juiste oplossingen om ervoor te zorgen dat u in deze kamer altijd het juiste licht heeft, en dat u ook de installatie in de overige vertrekken van het huis kunt aansturen.

Over verlichting en gevoel

Licht is veel meer dan alleen maar zien in het donker. Licht is ook gevoel en licht bepaalt voor een belangrijk deel de sfeer in huis. Even lekker ontspannen op de bank of met een goed boek in uw luie stoel, voor dit soort situaties is de juiste verlichting gewenst. Wij hebben daarvoor de perfecte oplossingen.

Bedradingen zijn belangrijk, maar niet altijd fraai

Wat voor inrichting u ook kiest voor uw woonkamer, klassiek of modern, u wilt zoveel mogelijk voorkomen dat draden hinderlijk in het zicht liggen. En wat betreft de thermostaat, plinten en schakelaars, die mogen toch ook best mooi zijn?

Veilig en geborgen thuis

Uw huis is uw honk. Thuis wilt zich te allen tijde veilig voelen. Over sloten en inbraakbeveiliging denken we meestal nog wel na. Maar hoe zit dat met brandbeveiliging? Rookmelders zijn onmisbaar om uw huis, uw spullen én gezin goed te beschermen.
  Woordenlijst  
BASISVOORZIENINGEN
COMFORT
VERLICHTING
DESIGN
VEILIGHEID
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy