HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
SERVICE WAAR HAAL IK HAGER?

Een kleine omweg voor kwaliteit

Wist u dat wij als fabrikant voor ruim 30% van alle woningen en gebouwen in Europa elektrotechnische installaties leveren?
Als consument bent u echter geen directe klant van Hager. Onze producten vindt u niet in de bouw- en doe-het-zelfmarkt. Dat komt omdat wij alleen leveren aan de elektrotechnische groothandel en aan officiŽle installateurs. Dat heeft een goede reden.

Professionaliteit en kwaliteit gewaarborgd

Om ervoor te zorgen dat onze producten daadwerkelijk doen wat ze kunnen en wat wij beloven, dienen deze te worden geÔnstalleerd door gekwalificeerde installateurs.
Deze installateurs kopen hun producten bij een professionele elektrotechnische groothandel.

Hager is van mening, dat het aanbrengen ťn aanpassen van alle elektrotechnische voorzieningen in een woning moet gebeuren door een erkend installateur. Uw veiligheid, woongenot en welzijn staan namelijk voorop. Wij adviseren u om hierin geen onnodige risico’s te nemen door zelf elektrotechnische voorzieningen aan te brengen.

Installateur nodig? Zo gevonden!

Een installateur kunt u tegenwoordig vinden met een simpele muisklik. Via www.mijninstallateur.com vindt u een installateur bij u in de buurt.
Opmerking: bent u installateur of adviseur en mist u meer gedetailleerde informatie over onze producten? Dit kunt u vinden op onze zakelijke website www.hager.nl of in onze e-catalogus www.hager.nl/e-catalogus
  Woordenlijst  
Elektro-installateur zoeken? www.mijninstallateur.comZOEKT U EEN INSTALLATEUR?
Gekwalificeerde installateurs in uw omgeving vindt u op de site:
www.mijninstallateur.com
WENSENOVERZICHT - PLAN UW BOUWPROJECT
U kunt vanuit het menu ''Wat wil ik in huis?' bij iedere ruimte de voor u interessante funtionaliteiten op een wensenoverzicht plaatsen. U kunt het overzicht ook direct inzien en/of invullen.
'Mijn Wensenoverzicht' direct online invullen
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy