HOME    WIE ZIJN WIJ?    CONTACT    ZOEKEN    SITEMAP  
http://www.homesolutions.nl/
 Zoeken
 
WAT WIL IK IN HUIS?
MIJN WENSENOVERZICHT
SERVICE
HET NIEUWE WONEN
PRODUCTEN
BOUWPARTNERS
WIE ZIJN WIJ?
VOORBEELDVERHALEN
VOORBEELDVERHALEN VEILIG UIT BED STAPPEN

Een beetje zorg en veiligheid, ook als je nog vitaal bent

Jan en Annie Verhoeven genieten sinds eind 2006 van een appartement met domotica en het SL-plintsysteem. “Het is zo mooi afgewerkt allemaal. Iedereen die hier komt, ziet meteen hoe opgeruimd het is. Dat komt mede doordat wij een installatie hebben die helemaal werkt zoals wij dat willen."
"En mochten wij in de toekomst zorg nodig hebben, dan is dat in een handomdraai geregeld.”
Jan en Annie genieten van hun pensioen, maar zijn vitaal genoeg om nog geen zorgvoorzieningen nodig te hebben. Desondanks maken zij al dankbaar gebruik van enkele extra toepassingen, zoals de routeverlichting op de SL-plint.

Veilig uit bed stappen

“In de slaapkamer hebben wij aan beide kanten van het bed twee kleine lampjes met bewegingsmelders op de plint laten monteren. Zodra je ‘s nachts uit bed stapt, gaan de lampjes op de plint branden. Zo word je niet verblind door fel licht, maar kun je wel veilig, zonder struikelen naar het toilet lopen”.
“In de badkamer gaat het licht ook vanzelf aan. Daar hebben we een bewegingsmelder die de verlichting schakelt, maar ook de ventilator. Na het toiletbezoek blijft de lamp daar nog lang genoeg branden, om met het schijnsel de weg terug naar de slaapkamer te vinden.”
  Woordenlijst  
routeverlichting - veilig 's nachts uit bedROUTEVERLICHTING... WEL ZO VEILIG!
Ook veilig uit bed stappen?
Lees verder
 
 © Hager Home Solutions l Auteursrecht I Sitevoorwaarden I Hager zakelijk | Cookies I Privacy